Autogarage Dokkum

Autogarage Dokkum

Welkom bij autobedrijf AUTO DIJK, al meer dan 60 jaar een begrip als autogarage in Dokkum en omstreken. Autogarage Dokkum is een vertrouwd adres, gevestigd op de Hogedijken in Dokkum. 

Bij autogarage Dokkum kunt u met elk merk auto terecht. Naast universele garage is autogarage Dokkum specialist in de merken VW, AUDI, SEAT en SKODA. Bij garage Dokkum kunt u terecht voor al uw auto onderhoud en occasions. Autogarage Dokkum heeft Profile Car & Tyreservice en een Bovag keurmerk. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat de garage de kwaliteit heeft die het moet bezitten om uw auto vakkundig te repareren. Kortom; zekerheid heeft u en uw auto!

Verkopen of inruilen van de auto kan bij autogarage Dokkum. Ook voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder ander merk bent u bij garage Dokkum aan het juiste adres! Kom vooral eens langs bij ons autobedrijf in Dokkum, AUTO DIJK DOKKUM. 

Bij een ongeval staat autogarage Dokkum altijd voor u klaar. Wij nemen u alle zorgen uit handen en herstellen uw auto tot in de puntjes. Ook over de administratie en financiële afwikkeling hoeft u zich geen zorgen te maken; wij handelen dit rechtstreeks af met de verzekering. Kom voor zekerheid naar Autogarage Dokkum voor reparatie na een ongeval.

Bij autogarage Dokkum doen we er alles voor om uw auto zo snel en zo goed mogelijk te repareren. Uw auto op de eerste plaats! De autogarage in Dokkum is iedere werkdag open tot 17:00 uur voor onderhoud en al uw reparaties. 

Werkplaats Dokkum voor al uw onderhoud en reparaties

Heeft u onderhoud aan uw auto nodig? Werkplaats Dokkum, de beste keus voor al uw autoreparaties. Kom naar autobedrijf AUTO DIJK, uw autogarage & autodealer in Dokkum. In onze volledig modern ingerichte werkplaats werken alleen vakspecialisten die altijd klaar staan om uw auto vakkundig te repareren, onderhouden of keuren. Onze monteurs en keurmeesters worden regelmatig bijgeschoold en blijven continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bij autogarage Dokkum hebben we de vakkennis in huis om uw VW, AUDI, SEAT en SKODA auto met de grootste zorg na te kijken met onze moderne apparatuur. Kom naar garage Dokkum! De werkplaats beschikt over de modernste gereedschappen en uitleesapparatuur waarmee we alle vormen van onderhoud, reparaties en keuringen kunnen uitvoeren aan ieder merk en type (bedrijfs)auto, aanhanger en caravan. Dit kunnen we doen aan 7 voertuigen tegelijkertijd. U kunt wachten terwijl wij uw voertuig repareren. 

Profile Car & Tyreservice Dokkum

Als PROFILE CAR & TYRE SERVICE kan autogarage Dokkum tegen uiterst scherpe prijzen o.a. banden leveren en monteren voor uw auto, aanhanger, caravan en camper. Tevens kunt u er zeker van zijn dat het onderhoud en de reparatie bij ons snel en zeer vakkundig wordt uitgevoerd. Autogarage Dokkum staat garant voor kwaliteit. Het autobedrijf heeft veel ervaring met onderhoud en reparatie van uw VW, AUDI, SEAT en SKODA auto.

© Copyright 2019 Auto Dijk DokkumSmiley face