• maart 27, 2020

Corona maatregelen

Vanwege het Corona virus hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Zodat u met een gerust hart langs kunt blijven komen en wij u tot dienst kunnen zijn. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM. De volgende maatregelen zijn van toepassing: Tijdelijk geen handen schudden Er worden extra hygiëne maatregelen getroffen. Ook in de overdracht

Vanwege het Corona virus hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Zodat u met een gerust hart langs kunt blijven komen en wij u tot dienst kunnen zijn. Hierbij volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

De volgende maatregelen zijn van toepassing:

  1. Tijdelijk geen handen schudden
  2. Er worden extra hygiëne maatregelen getroffen. Ook in de overdracht van uw auto. Denk daarbij o.a. aan het ontsmetten van het stuur.
  3. Klanten mogen tijdelijk niet in de werkplaats komen.
  4. U kunt gebruik maken van de desinfectie gel op tafels en de balie.

 

Ploegendienst:

Daarnaast gaan wij in ploegen werken. Omwille van de gezondheid van het personeel, maar ook uw gezondheid. Dat betekent dat wij een lagere bezetting hebben. Het kan langer duren voordat we uw auto klaar hebben of dat we u te woord kunnen staan. Wij vragen uw begrip hiervoor en hopen tot een goede oplossing te komen.

Tevens hangen wij door ons hele bedrijf instructies op ten behoeve van de maatregelen die wij treffen en hoe de hygiëne gewaarborgd kan worden.

Mocht u griepverschijnselen hebben, blijf dan thuis. Hetzelfde doen wij met onze collega’s. Zodra iemand griepverschijnselen vertoont, dan blijft hij/zij thuis.

Extra service

Wist u dat u uw werkplaatsafspraak handig online kunt plannen? Klik HIER om een afspraak te maken.

Mocht u het op prijs stellen dan halen en brengen wij uw auto kosteloos in een staal van 15km rondom Dokkum. Zo kan uw afspraak in de werkplaats doorgaan zonder dat u de deur uit hoeft.

Heeft u een mooie auto bij ons zien staan? Een proefrit aan huis is geen probleem. Wij komen gewoon naar u toe! Kijk voor ons actuele occasionaanbod op www.autodijk.nl en bel ons om een afspraak te maken op 0519-292941.

Wij nemen de huidige situatie uiterst serieus en volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Graag tot ziens! Team Auto Dijk

© Copyright 2020 Autobedrijf Auto Dijk DokkumSmiley face
× Klik hier om ons een WhatsApp te sturen