AUTO DIJK is ruim 60 jaar een begrip in DOKKUM en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in de merken VW-AUDI-SEAT-SKODA maar ook voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder ander merk bent u bij ons aan het juiste adres!

OCCASIONS

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Kijk dan op deze site naar de actuele voorraad of kom langs om de auto’s te bekijken.

In onze volledig ingerichte en moderne werkplaats werken alleen maar vakspecalisten die klaar staan om uw auto vakkundig te repareren, onderhouden of keuren.

Kwaliteit, aandacht, kennis en liefde voor het vak staan bij ons hoog in het vaandel.
Niet voor niets scoren wij bij controle van de Bovag altijd erg hoog en hebben we al meerdere malen de prijs voor beste werkplaats van het jaar in ontvangst mogen nemen, onze klanten beoordelen ons met maar liefst een 9,2 !

BETROUWBAAR

In februari 2018 is Rommert Dijk met pensioen gegaan. Zijn broer Kees is nog steeds werkplaatschef en het vertrouwde gezicht achter de balie. Adriaan Dijkstra heeft de verkoopafdeling in februari 2018 overgenomen en helpt u samen met Gerard Tomey graag bij de aankoop van een nieuwe- of jong gebruikte auto.

© Copyright 2020 Autobedrijf Auto Dijk DokkumSmiley face
× Klik hier om ons een WhatsApp te sturen