AUTO DIJK is ruim 60 jaar een begrip in DOKKUM en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in de merken VW-AUDI-SEAT-SKODA maar ook voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder ander merk bent u bij ons aan het juiste adres!

OCCASIONS

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion? Kijk dan op deze site naar de actuele voorraad of kom langs om de auto’s te bekijken.

In onze volledig ingerichte en moderne werkplaats werken alleen maar vakspecalisten die klaar staan om uw auto vakkundig te repareren, onderhouden of keuren.

Kwaliteit, aandacht, kennis en liefde voor het vak staan bij ons hoog in het vaandel.
Niet voor niets scoren wij bij controle van de Bovag altijd erg hoog en hebben we al meerdere malen de prijs voor beste werkplaats van het jaar in ontvangst mogen nemen, onze klanten beoordelen ons met maar liefst een 9,2 !

BETROUWBAAR

Auto Dijk Dokkum, al meer dan 60 jaar het betrouwbare adres voor aanschaf en onderhoud van ieder merk. Gespecialiseerd in VAG: Audi, Volkswagen, Seat en Skoda.

In de 50’er jaren begonnen als Volkswagen dealer Westra & Klevringa. Wouter Dijk die daar werkzaam was als werkplaatschef heeft de zaak in 1972 overgenomen en de naam gewijzigd in Auto Dijk. Na zijn pensioen in 1989 kwamen de beide zoons Rommert en Kees Dijk in de zaak. Tot de eeuwwisseling was Auto Dijk dealer van Volkswagen en Audi. In 2006 is het pand op de huidige locatie nieuw gebouwd en zijn we aangesloten bij de Profile formule. In 2018 is Rommert met pensioen gegaan. Kees is nog steeds werkzaam op de administratie.

© Copyright 2020 Autobedrijf Auto Dijk DokkumSmiley face
× Klik hier om ons een WhatsApp te sturen