Seat Specialist

Ook voor aanschaf, onderhoud, reparatie en schadeherstel van ieder ander merk bent u bij de Seat specialist aan het juiste adres! Kom vooral eens langs bij ons autobedrijf, AUTO DIJK DOKKUM. U komt altijd bij een echte Seat specialist terecht. Onze monteurs en keurmeesters zijn allen vakspecialisten die regelmatig bijgeschoold worden en continue op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. 

Seat extra service

Vraag ons gerust om meer informatie. We nemen graag de tijd voor een gesprek met een gedegen advies. Want het is ook in ons belang dat u tevreden bij ons wegrijdt. Wij adverteren onze Seat occasions met meeneemprijzen. Wilt u meer service dan kunt u bij Seat specialist altijd kiezen uit 1 van de extra servicepakketten met o.a. een onderhoudsbeurt, poetsbeurt, tenaamstelling en vrijwaren, nationale autopas en BOVAG garantie.

Seat kopen

uw Seat verkopen of inruilen? Dat kan bij de Seat specialist in Dokkum. Wilt u een occasion kopen? Of juist een nieuwe Seat? Met de ruime voorraad betrouwbare occasions, kunt u bij Seat specialist gegarandeerd slagen. Wij hebben steeds een wisselende voorraad, deze kunt u rustig van tevoren bekijken in onze online showroom. Bij Seat specialist krijgt u altijd de beste inruilprijs voor uw auto!

© Copyright 2018 Auto Dijk DokkumSmiley face