• december 15, 2020

WIJ ZIJN OPEN!

WIJ ZIJN OPEN! Gelukkig hoeven wij niet helemaal onze deuren te sluiten. We willen u ook in deze tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo hebben we net als in de eerste lockdown onze service uitgebreid met bijvoorbeeld onze haal- en brengservice voor werkplaatsafspraken en de proefrit aan huis of aflevering op locatie. Informeer

WIJ ZIJN OPEN!

Gelukkig hoeven wij niet helemaal onze deuren te sluiten. We willen u ook in deze tijd zo goed mogelijk van dienst zijn. Zo hebben we net als in de eerste lockdown onze service uitgebreid met bijvoorbeeld onze haal- en brengservice voor werkplaatsafspraken en de proefrit aan huis of aflevering op locatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel naar 0519-292941.

Onze werkplaats is geopend zoals u gewend bent. De geplande afspraken kunnen gewoon doorgang vinden. Voor kleine zaken kunt u nog steeds zonder afspraak langskomen. Eventueel kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Onze showroom is alleen op afspraak geopend. Eventueel komen wij langs voor een proefrit aan huis of een aflevering op locatie. Kijk op onze occasionpagina voor het actuele aanbod en neem gerust contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

© Copyright 2020 Autobedrijf Auto Dijk DokkumSmiley face
× Klik hier om ons een WhatsApp te sturen